Ny tilbygning i Esbjerg og omegn?

Tilbygning hos Karlskov Byggemontage ApS.

Vi hjælper private og virksomheder med at bygge tilbygninger i Esbjerg og omegn. Vi kan klare alt, fra planlægning af projektet til at den færdige tilbygning står klar, herunder bl.a. rådgivning, projektering, ansøgning om tilladelser, indkøb samt meget mere.

Vi har en bred viden og stor erfaring med at bygge tilbygninger, hvilket gør at vi kan rådgive og vejlede jer indenfor mange forskellige typer tilbygninger. Det er meget vigtigt, at inden projektet går i gang, bliver der ansøgt om de nødvendige byggetilladelser, således at de lovpligtige forhold bliver overholdt.

Tilbygning EsbjergNår der ønskes at forøges med pladsen i ens hus, kan der være flere muligheder for dette. Dette kan bl.a. være tilbygning i stueplan, hvor huset får en tilbygning, men kan ligeledes også være opad, hvor uudnyttet loftplads f.eks. kan inddrages. Ved tilbygning er det altid vigtigt at huske at bevare de arkitektoniske udtryk som huset har, sådan at farver, stil og materialer vælges med omhu. Det er ligeledes vigtigt at have overvejelser med som indeklima, miljøhensyn og energi besparelser. Hos Karlskov Byggemontage ApS tager vi hensyn til alle disse ting og er med fra start til slut.

 

Bestil et tilbud

 

 

Hvorfor vælge Karlskov Byggemontage ApS, når du skal have tilbygning i Esbjerg?

 

Professionelt arbejde
En fast tømrermester
Over 25 års erfaring i branchen
Høj og ensartet kvalitet
Vi er med fra start til slut
Den rigtige løsning 1. gang

Ønsker du at høre mere om hvordan Karlskov Byggemontage ApS kan hjælpe dig med at få bygget din nye tilbygning, så kontakt os for mere information, rådgivning samt et gratis og uforpligtende tilbud.

Bestil et tilbud

Tømrer tilbygning esbjerg
Tømrer tilbygning esbjerg